Personlig tränare​

Genom att träna med en personlig tränare kan du få ut mer av din träning och se resultat på kortare tid. Din PT tar fram en individuell plan som möter dina mål och behov. Oavsett din träningserfarenhet och mål, så kan din PT göra din träning mer motiverande och effektiv.

Du kan få hjälp med allt ifrån att komma igång med din träning till att få specifika träningsprogram för ett särskilt ändamål, t.ex. gå ner i vikt, inför en specifik tävling eller ett lopp. Vår personlige tränare Pethra kan även hjälpa dig med kostrådgivning och löpteknik.

Ditt träningsprogram byggs på olika analyser som görs under första mötet. En behovsanalys där vi diskuterar din träningsbakgrund, din vardag, ev. skador och sjukdomar samt syfte och målsättning. Därefter görs olika funktionsanalyser för att lära känna din kropps rörelsemönster och upptäcka ev. rörelsehinder.

Din PT är med dig under hela träningspasset och dokumenterar träningstillfället, och är även beredd på att korrigera din träningsteknik eller att passa dig under ett tungt lyft. Det är även möjligt att utföra specifika fystester för att mäta dina framsteg.

Du bestämmer själv hur många gånger du vill träna med din PT. Några vill träffas regelbundet, som 1 gång var el varannan vecka, medan andra väljer att träna med sin PT under en begränsad tid för att sedan träna på egen hand. Finns de som återkommer för enstaka tillfällen.

Din vilja - min kunskap, motivation och inspiration!

Kontakta Peter Ronner peter@gym1.nu el Jerry Nilsson Jerry@gym1.nu

 

Priser PT

650:-/1 timme

590:-/1×3 timmar (1770:-)

570:-/1×6 timmar (3420:-)

530:-/1×12 timmar (6360:-)

510:-/1×18 timmar

490:-/1×30 timmar

​Gym1 i Hässleholm  .  Ängdalavägen 12  .  28133 Hässleholm   .  Tel 0451-12244  .   E-post: info@gym1.nu