-->

Indoor walking​

​Ett roligt och engagerande pass för alla, där kroppen aktiveras med hög kaloriförbränning. Varje deltagare bestämmer själv vilken intensitet och belastning man lägger på. Indoor Walking tränar främst kondition, då de stora muskelgrupperna i benen och ryggen samt armarna är aktiva.


Indoor walking är okomplicerat och passar alla, även de som tycker att koordination kan kännas svårt. Fördelen med Indoor walking är att den är väldigt skonsam för alla leder i kroppen och används också till rehabilitering vid idrottsskador eller för att bygga upp svaga leder och muskel fäste.

Något pass är kombinerat med systemet Activio, ett system som "hjälper till" att hålla pulsen uppe. Activion ger dig som utövare en överblick över hur passet är uppbyggt och hur du ligger i förhållande till tänkt pulsnivå.

Tillbaka >

Om oss

Som medlem hos oss får du tillgång till många träningsmöjligheter. Du kan träna på våra många maskiner, anmäla dig till ett av våra pass eller anlita en personlig tränare för att hjälpa dig att uppnå dina personliga mål.

Hitta oss på Instagram:
instagram-logo

GYM 1

Ängdalavägen 12

28133 Hässleholm

Tel: 0451-12244

info@gym1.nu

Öppet varje dag i gymmet