-->

Gymhallen​

I det toppmoderna gymmet hittar du moderna maskiner att träna hela kroppen med. De är lätta att ställa in och du får hjälp att utföra övningen på ett säkert och korrekt sätt. Löpband, crosstrainers, trappmaskin, roddmaskin, 15 fasta maskiner plus två kabelstationer som du kan göra olika övningar i.

Egen avdelning med hantlar och podium för marklyft. Du hittar även smithmaskin, bänkpress och en bur för säkra knäböj. Ytterligare ställning och stänger finns för exempelvis bicepscurl och andra övningar. I denna avdelning finns en separat Ac för att hålla ett behagligt klimat och temperatur.

Det finns även en stor avdelning för att träna själv med hjälp av t.ex. bollar, steppbrädor, kettelbells, mattor för att stretcha eller göra övningar på golvet.

Ventilationsanläggning

Hela gymmet har en stor avancerad ventilationsanläggning som styrs av kvalitén på luften. Så syrehalten alltid är bra och regleras av hur mycket folk det finns i gymmet.  Takhöjden är nästan 5m för att få bästa träningsmiljön.

Musiken som vi spelar i gymmet försöker vi variera under dagen för att tillgodose så många som möjligt. Det är en tjänst som vi hyr in och kan inte själva bestämma mer än vilken typ av musik som spelas. Lugnare och lägre mitt på dagen. Medan vi ökar trycket på kvällen. Volymrattar hittar du på två ställen i hallen så du kan höja eller sänka om du vill, tänk på övriga tränande i gymmet.

Styrketräning

Styrketräning passar de flesta, stora som små, män som kvinnor. Genom att styrketräna stärker du din kropp och minskar risken för skador i det vardagliga livet.

Styrketräning kan göras på flera olika sätt; med den egna kroppsvikten som motstånd, vikter, gummiband, maskiner mm. Styrketräning handlar om att öka belastningen på muskeln med mer än vad den är van vid.

​​

Fördelar med styrketräning

  • ​Du ökar styrkan i senfäste och ledband vilket ger en ökad ledstabilitet.
  • Styrketräningen ökar även skelettstyrkan genom uppbyggnad av protein samt ökat mineralinnehåll.
  • Du förbättrar din hållning med hjälp av starkare muskler runt skelettet.
  • Blodtrycket sjunker och kroppsfettet reduceras.
  • Minskade mängd blodfetter vilket minskar risken att få hjärt/kärl sjukdom.

Fria vikter​

​​Vi har en hel avdelning med stänger, hantlar och redskap för friviktsträning.

Om oss

Som medlem hos oss får du tillgång till många träningsmöjligheter. Du kan träna på våra många maskiner, anmäla dig till ett av våra pass eller anlita en personlig tränare för att hjälpa dig att uppnå dina personliga mål.

Hitta oss på Instagram:
instagram-logo

GYM 1

Ängdalavägen 12

28133 Hässleholm

Tel: 0451-12244

info@gym1.nu

Öppet varje dag i gymmet