GRUPPTRÄNING

Att träna i grupp är både roligt och lärorikt
Dessutom får man den där lilla extra ”peppen”med likasinnade runt omkring. All träning gör dig starkare, friskare och piggare!

Hos oss tränar man på sina egna villkor, passen är upplagda så att alla kan vara med. Våra instruktörer guidar både nybörjare och mer vana aktörer genom passen och dess upplägg. ​

Vi har många styrkepass med olika inriktningar, funktionell träning samt olika former av konditionspass.​

Boka smidigare med vår bokningsapp WONDR!

När du köpt ditt träningskort laddar du ner appen och loggar in med din e-postadress och lösenordet. Appen använder du för att boka pass och komma in med på anläggningen.

Wondr Bokningsapp

Ladda ner appen, logga in med din epost adress som du lämnade vid registrering. Lösenordet får du i välkomst mailet, eller så fick du det i receptionen. Har du glömt det så klickar du på glömt lösenord och får ett nytt på din mail.

I appen så låser du upp ytterdörren, glöm inte godkänn platstjänster, och grinden. I grinden blir du även av prickad om du bokat ett pass!

Du kan även se din tränings statistik, se våra pass och boka dig på de.

Skriva ut dina kvitton som du behöver till din friskvård.

Drop in

De bokade biljetter som inte blir uthämtade senast 10 minuter innan passet startar kallas för drop-in. Dessa biljetter kan vem som helst hämta ut via våra biljettstationer 10 minuter innan passets start. Finns det lediga platser kan även dessa bokas drop-in, tidigast 30 min innan passet börjar.

Avbokning

Glöm inte att avboka din biljett om du inte har möjlighet att delta.
Avboka gör du via vår hemsida eller bokningsapp senast 1.5 timme innan passet startar för ordinarie plats, senast 1.5 timme innan för reservplats. Om du missat att avboka dig vid tre tillfällen kommer du inte kunna förboka ett pass – detta bokningsstopp informeras du om via e-post.

Reservlista

Är ett pass fullbokat kan du ställa dig på reservlistan. Varje pass har 10 reservplatser. Skulle medlem med en ordinarie plats på passet avboka sig får den förste i turordning på reservlistan ett mail om att reservplatsen övergått till en ordinarie plats och att medlem därmed är inbokad på passet. I boknings appen kan du se statusen på din bokning.
​​En reservplats kan bli ordinarie fram till 1.5 timme innan passet börjar. Har en reservplats inte blivit ordinarie senast 1.5 timme innan försvinner bokningen. Det är ditt ansvar att följa din reservplats och kontrollera om du får en ordinarie plats (får du en ordinarie plats så gäller reglerna nedan). I boknings appen kan du se statusen på din bokning. Du får även ett mail när din reservplats blivit din ordinarieplats.

Läs mer om våra pass

Under många år så har vi levererat effektiva och roliga gruppträningspass med många av våra duktiga medarbetare. Här nedan kan ni läsa på angående varje pass.

Core

En stark core (innefattar alla muskler i vår mage, rygg och bäckenbotten) är viktig för såväl hållning som för en skadefri kropp, ökar kroppskännedomen och stärker de muskler vi behöver i vardagen!

Cirkelfys

Ett pass med varierade styrka och konditionshöjande övningar. Antingen arbetar Ni på olika stationer i en cirkel eller står på Er plats med diverse träningsredskap!

Indoor Cycling Fartlek

Ett härligt konditionshöjande pass där instruktören utmanar Er med varierande tempo och motstånd!

Seniorfys
Ett pass med varierade övningar, kondition, balans och rörlighet! Allt för en fungerande kropp i vardagen!
Yoga

Ett pass där du tränar styrka, stabilitet, rörlighet och balans och arbetar efter dina egna förutsättningar! Ett pass för både kropp och knopp!

Tabata
Här blandas styrka och kondition lite intensivare med kort vila. Ett roligt pass som ofta ser olika ut!
IW/Styrka

Ett pass som är uppdelat i 2 delar. Första delen är ett pulshöjande pass på crosstrainer, andra delen består av styrkeövningar. Ett bra pass för både puls och styrka!

Indoor walking

Ett garanterat pulshöjande pass på crosstrainer! Hela kroppen engageras då muskler i ben, rygg och armar aktiveras.

Indoor cykling Activio

Pulsbaserad träningsform där hjärtat styr träningen med hjälp av ett Activio band.. Du får hela tiden feedback på vad som händer i kroppen under passet och det är riktigt motiverande!

IC/Styrka
Ett pass som är uppdelat i 2 delar. Första delen är cykling sen är det styrka med varierande övningar. Ett bra pass för både puls och styrka!
Crossfit
Ett pass som är uppdelat i 2 delar. Första delen på 30 min är styrketräning och teknik.
Efter detta kör vi Intensity som kan vara upplagt på olika vis, oftast med ett lite intensivare tempo!
Crossfit Team Day

Ett pass där vi tränar i team, oftast två och två. Vi värmer upp tillsammans och förbereder passet, sen tränar vi i 60 min! Kom gärna 10 min innan och värm upp lite själv

Crossfit Team Day FÖR ALLA

Ett pass där ALLA KAN VARA MED vi tränar i team, oftast två och två. Vi värmer upp tillsammans och förbereder passet, sen tränar vi i 60 min! Kom gärna 10 min innan och värm
upp lite själv