PERSONLIG TRÄNING

Din vilja – min kunskap, motivation och inspiration.

 

Personlig tränare enligt dina behov.

Genom att träna med en personlig tränare kan du få ut mer av din träning och se resultat på kortare tid.

Din PT tar fram en individuell plan som möter dina mål och behov. Oavsett din träningserfarenhet och mål, så kan din PT göra din träning mer motiverande och effektiv.

Du kan få hjälp med allt ifrån att komma igång med din träning till att få specifika träningsprogram för ett särskilt ändamål, t.ex. gå ner i vikt, inför en specifik tävling eller ett lopp. Våra personliga tränare kan även hjälpa dig med kostrådgivning och träningsupplägg.​

Ditt träningsprogram byggs på olika analyser som görs under första mötet. En behovsanalys där vi diskuterar din träningsbakgrund, din vardag, ev. skador och sjukdomar samt syfte och målsättning. Därefter görs olika funktionsanalyser för att lära känna din kropps rörelsemönster och upptäcka ev. rörelsehinder.

Din PT är med dig under hela träningspasset och dokumenterar träningstillfället, och är även beredd på att korrigera din träningsteknik eller att passa dig under ett tungt lyft. Det är även möjligt att utföra specifika fystester för att mäta dina framsteg.

Du bestämmer själv hur många gånger du vill träna med din PT.

Fördelar med PT​

  • En personlig tränare hjälper dig att lära dig mer om träning och ser till att du behärskar fler övningar.
  • Träning med en personlig tränare är som att ta en smart genväg. När någon hjälper dig att prioritera övningar och lägga dig på rätt intensitet så kommer du att nå dina mål snabbare.
  • En personlig tränare lyssnar på dina mål och planerar utifrån dessa.
  • En personlig tränare visar dig hur du ska träna säkert och hur du kan träna trots att du har skador.